Korneel Jeuken
Juryvoorzitter

"Omdat ik me als kunstenaar nooit 'communicatieprofessional' had gevoeld, was de verrassing des te groter toen ik met mijn project Sterke Verhalen uit de Wolfskuil de Nijmeegse Communicatieprijs '14 won. Samen met het Team Sterke Verhalen zwom ik als vreemde eend apetrots de bijt uit.

Een goed communicatieproject blinkt naar mijn idee uit in humor en een persoonlijk verhaal, waarin niet alleen het succes maar ook de worsteling benoemd wordt. Louter goed nieuws is bewonderenswaardig, maar ook bijster saai"
Korneel Jeuken.

Het project Sterke Verhalen uit de Wolfskuil vond voortgang in het Sterke Verhalen Festival, dat in juni plaatsvond. Korneel gaat door met Sterke Verhalen als wijkplatform, hij maakt schilderijen en is cartoonist voor De Gelderlander. Ook werkt hij aan een nieuwe graphic novel over Nijmegen.

Jeroen Siebelt
Jurylid

Jeroen Siebelt is mede-eigenaar van D&B, een landelijk opererend Nijmeegs bureau gespecialiseerd in gedragsverandering. Jeroen en zijn team werken het liefst aan maatschappelijke problemen die aandacht behoeven, waarbij wetenschappelijk getoetste kennis wordt ingezet om interventies te creëren en om opdrachtgevers te adviseren over de beste aanpak om hun doelen te bereiken.

Als professional die zowel de theorie als de praktijk van binnen en van buiten kent zal Jeroen de projecten die meedingen naar de Communicatieprijs onder andere beoordelen op (potentiële) effectiviteit.

Paul Ketelaar
Jurylid

Dr. Paul Ketelaar werkt, na jarenlang een communicatie adviesbureau te hebben beheerd, als senior assistent professor bij de sectie Communicatiewetenschap en het Behaviour Science Institute aan de Radboud Universiteit te Nijmegen op het terrein van digitale media en beïnvloeding. Hij onderzoekt de effecten van innovatieve digitale marketing communicatiestrategieen zoals virtual reality met een focus op tailored persuasion campagnes, in het bijzonder de informatie-privacy paradox. Hij is jurylid van de Digital Media Award die jaarlijks gehouden wordt in Berlijn waarbij Europese organisaties hun innovatieve communicatiecampagnes pitchen (digital-awards.eu)

Steffie Hoeijmakers
Jurylid

Steffie Hoeijmakers is eigenaar van mi68 waardecreatie. Een strategisch marketingbureau dat ervoor zorgt dat organisaties hun producten en diensten scherp positioneren en profileren, zodat hun onderscheidend vermogen krachtig naar voren komt. Steffie werd in 2014 uitgeroepen tot Young Professional of the Year en stond in 2015 in de finale van Communicatietalent van Nederland.

Joost Broeren
Jurylid

Joost is een bouwer, verbinder en communicator. Joost startte zijn carrière in sales en marketing bij een tweetal ICT multinationals. Na een kort verblijf in Londen werd hij gevraagd het Benelux-kantoor op te richten van een Amerikaans internet-bedrijf. Hij werd voorzitter van de Interactive Professional Association Netherlands (IPAN) en bedacht in 2005 de Website van het Jaar Verkiezing; een concept dat hij 3 jaar later verkocht aan mediabedrijf VNU. Hij nam vervolgens Miller Media over; een middelgroot Nijmeegs communicatiebureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van customer media. Klanten waren ondermeer Gall&Gall, Agis, Essent, Douglas en Xenos. Na 7 jaar verkocht hij zijn aandelen. Hij werd interim directeur bij communicatiebureau TakeTwo en ging daarnaast les geven op de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Sinds een jaar geeft hij leiding aan het project ‘Young in Business’, een programma van het HAN Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap, gericht op studenten die een eigen onderneming willen starten.